Принц Хари се превърна в кралския шут на фамилията. Издънките му станаха толкова много, че едва ли нещо вече може да изненада обществеността.

И все пак, макар да е воден за носа от жена си Меган Маркъл и да е изтъкан от комплекси, че не е първи престолонаследник, се считаше, че сексуално го привличат само жени. Това вече е под сериозна въпросителна.

Оказва се, че от самото начало на своя сексуален път Хари е поел „наобратно“. Това разкри британският актьор Рупърт Евърет. Той напълно опроверга загубата на девствеността на принца такава, каквато той я е описал в автобиографичната си книга „Резервен“.

В книгата Хари пише, че красива девойка го завлякла в едно поле зад кръчма и го обяздила като млад жребец. Сексът бил див и много луд.

Евърет обаче публично излезе с изявление, че по-малкият син на принцеса Даяна лъже. Според него просто го е срам да разкрие истинската си загуба на девствеността.

„Нито е било в поле, нито зад кръчма. Това, което е написал за първия си път в секса, няма нищо общо с истината“, написа Рупърт.

Това даде основание на мнозина да считат, че именно актьорът е отнел девствеността на принца. Той говори с такава сигурност, сякаш е присъствал.

Днес Евърет е на 63 г., а принц Хари е правил секс за първи път на 16 г. Тоест евентуалният любовен акт между тях се е случил през 2000 г. Случайно или не, именно през тази година актьорът се разкрива публично като гей.

Преди това той е по-скоро бисексуален, а дори започва като хетеросексуален. Имал е връзки с немалко жени, най-известната сред които е поп дивата Мадона.

Според някои информации, идващи от САЩ, Меган Маркъл останала шокирана и много разстроена, че мъжът й е бил интимен с друг мъж. Тя била възпитана в семейство, в което хомосексуализмът е нещо срамно и аморално. Дори в изблик на гняв поискала развод на Хари, но може и да размисли, защото без него тя остава една посредствена актриса, а едва ли иска точно това.

Принц Хенри Чарлз Албърт Дейвид, както е цялото име на Хари, е показал комплексите си дори и в книгата си. Заглавието й „Резервен“ говори за комплекс, че винаги се е чувствал резерва на брат си Уилям. Освен това явно има и лъжи във въпросното четиво, което е изключително некоректно спрямо читателите му.

Източник: Уикенд