Джен Руфо беше 4 години мажоретка в баскетболния отбор „Бруклин Нетс“. Оказва се, че не е била само това, но и секс играчка за баскетболистите там.

Руфо призна преди няколко дни, че не е спазвала договора с отбора, който й е забранявал да има интимни отношения с играчите. Тя не е правила секс не с един, а с няколко баскетболисти в продължение на 4 години.

„Чувствах се чудесно. Те не бяха играчи от скамейката, известни са, но имена няма да кажа. Харесвам баскетболистите, защото са много високи и мускулести, това винаги ме е привличало в мъжете“, споделя Джен.

Тя разкрива, че го е правила по най-развратния начин. Не е ползвала никакви предпазни средства и днес е истинско чудо, че не е забременяла. Правила е абсолютно всякакви видове секс с тях.

„Не е четно в договора на една мажоретка да не може да правиш секс с играч, а в договора на играча да няма такава клауза. Не съжалявам за нищо“, казва Руфо.

На въпрос, дали е искала истинска връзка с някого от тях, Джен е категорична, че всичко е било само на плътска основа. Не съм по връзките, отсича тя.

Като една истинска уличница, Руфо сама се е пъхала в съблекалнята на играчите и под душовете им, за да мърсува с тях.

Източник: Crimesbg.com