Култовият американски сериал от 80-те и 90-те години „Спасители на плажа“, се завръща в родния ефир. Теленовелата, в която главните герои ръсят сексапил по бански костюми стартира днес и ще се излъчва от 10.30 ч. всеки делничен ден.

 

Ако обаче някой се реши да направи продължение на хитовата някога сага, резултатът към днешна дата ще е повече от плачевен, тъй като вместо сексбомби, зрителят ще е принуден да гледа сбръчкани слоници и космати чички. През новия век Дейвид Хаселхоф заприлича на дърт орангутан, а бившите му екранни партньорки чупят кантарите с наднорменото си тегло.

 

Машала, спасителки!

Ясмин Блийт

Единствено Памела Андерсън все още не е преминала в групата на тежкотонажните, но и тя е далеч от красавицата, която беше.

Най-страшна обаче е промяната при Ясмин Блийт, която в последните години е ударила тегло, надхвърлящо 120 кг. и не само гледа лошо, а направо злобно. Причината, която я доведе до този й ужасяващ вид, са наркотиците. Тя започна да се дрогира още в края на миналия век и многократно е била забелязвана в напълно неадекватно състояние по баровете на Лос Анджелис. Запознати дори припомнят, че неведнъж се е случвало да бъде изкарана от заведение с полиция.

 

Тя многократно е посещавала курсове за отказ от коката, а консултациите с психиатри й били налагани принудително със съдебни процеси. Първото такова дело бе през далечната 2001 г., след като малко преди това актрисата катастрофира с автомобила си и дошлите на място ченгета открили в нея бял прах. От назначената експертиза станало ясно, че Ясмин е шофирала здраво надрусана.

 

Машала, спасителки! - Снимка 2

Никол Егърт

Наркоман е и съпругът на 55-годишната вече бивша звезда – Пол Черито. Той дори е зависим от коката в много по-голяма степен от нея и преди време дори лежа за наркотрафик в затвора на щата Мичиган.

 

Друга екранна спасителка – Никол Егърт (телевизионната Съмър Куин), също се е превърнала в мощна дебелана и към днешна дата тресе тумбак, паласки, цици и джолани, каквито не се срещат често. Не може обаче да се отрече, че поне лицето й е запазило донякъде младежкия й чар.

 

След като фалирала преди няколко години, тя се насочила към бизнеса със сладолед и с последните си долари купила микробус, който превърнала в търговски обект. Към днешна дата магазинчето й на колела обикаля калифорнийските плажове и се опитва да пласира продукцията си. Никол вяска вечер публикува маршрута си за следващия ден в туитър, за да знаят феновете й къде могат да си вземат от нейното джелато.

Източник: Уикенд