Две красавици се конкурират за Петко

Макар че Мария Игнатова и Петко Димитров са разведени от години, те имат син Виктор, грижите за когото си поделят, поддържайки едни доста близки отношения като родители, макар и разделени.

Това обаче може би ще се окаже проблем в настоящия брак на Петко с красивата Яна, която или ревнува от вниманието на Петко към сина му и бившата му половинка, или предвид бременността си има проблем с настроенията.

[caption id="attachment_306125" align="aligncenter" width="274"]Maria-Yana Има ли неразбирателство между двете дами?![/caption]

Самият Петко Димитров навсякъде подчертава, че се радва, че Мария му е родила първородния син и за да се реши на брак отново, той дори е имал това като условия към Яна - тя радушно да приеме неговото минало и грижите за Виктор, пишe Правда.бг.

Сега Яна вече е омъжена и нещата стоят по друг начин. Дали Мария ще отвърне на нападките и лошото настроение на Яна или ще я пренебрегне като фактор в живота на Петко?! Но най-сложно вероятно е за самия него да лавира между две силни жени.