Чудеса не съществували, ама друг път! Идете да го кажете това на кака ви Мадона, за да видите как ще ви се изсмее. Защото тя е убедена, че това, което се е случило с нея, не е нищо друго, освен чудо. Истинско чудо.

Мадона разкри преди дни какво се е случило лятото, когато светът гръмна, че кралицата на попа е в критично състояние в болница. Оказа се, че тя се е заразила с някаква бактериална инфекция, което едва не я уби. Всъщност почти го направи.

"Бях мъртва за 48 часа. Лекарите са ме поставили в изкуствена кома, която ми е спасила живота, а аз наистина нищо не помня. Нямам спомен от онези дни, освен, че се къпех в банята, когато съм припаднала. После ми се губят дни, а единственото, което помня, бе гласът на моя учител по Кабала, който беше плътно до мен в стаята ми и ме караше да му стисна ръката. Гласът му си го спомням ясно", разказа поп легендата.

65-годишната Мадона благодари на всички, които са били до нея и са се молили за оздравяването й, а после намери и сили да се пошегува като сподели, че шестте й деца също са се събрали в болницата и са били около нея.

"Трябваше това да се случи, че да ги събера на едно място и шестимата", смее се Мадона. Която обяснява, че органите й - бъбреци и бял дроб, са престанали да работят и само Бог я е върнал обратно.

Източник: Crimesbg.com