Шокираните фенове на Мадона, са сериозно притеснени за състоянието й. макар вече да е изписана от интензивното отделение на клиника в Ню Йорк, където бе приета с тежка бактериална инфекция и се наложи да бъде интубирана, все още съществува реална опасност за живота й.

 

Близкият й приятелски кръг потвърждава опасенията на феновете й, че е тръгнала по наклонената плоскост и животът й ще завърши в съвсем скоро време при това трагично като този на най-голямата американска звезда – Майкъл Джексън.

 

Мадона ще свърши като Майкъл Джексън

Позовавайки се на разкритията на мениджъра й Гай Озири, американските светски издания отбелязват, че състоянието на Мадона наистина е било много тежко, толкова, че близките й са били подготвени за трагичен край.

 

Изписаната вече кралица на попа си е у дома в Ню Йорк. Мнозина обаче отбелязват, че тя не е в състояние да стане от леглото и продължава да повръща. Здравословното й състояние продължава да се влошава и засега турнето й е отложено за неопределена дата. Преди да рухне физически в продължение на месец, Мадона била измъчвана от висока температура и пулс, достигащ 120 удара в минута, но криела това от антуража си.

 

„Тя още си мисли, че е на 19, и не смее да признае истината – през август става на 65.

Операциите могат да задържат лицето ти младо известно време, но тялото просто рухва. Надявам се да признае пред себе си, че вече е жена от третата възраст и трябва да го кара по-спокойно“, заяви близък до певицата.

 

Мадона се стреми всякак да спре старостта и от известно време изглежда нечовешки, със застинало и подпухнало лице, изгубило способността си за естествени гримаси. Певицата се подлага на изтощаващи организма й процедури, за да излъже неособено успешно напредването на възрастта, и феновете й се надяват, че близката среща със смъртта ще я накара най-сетне да се осъзнае.

 

„Мадж заложи всичко на предстоящото си турне „Селебрейшън“. Тя иска да си върне и да засенчи актуалните звезди като Тейлър Суифт и Бионсе. За целта не само работи по 16 часа на ден, но и се друса със забранени стимуланти, за да увеличи енергията си. Страхувам се, че това скоро ще се окаже фатално и свръхдоза ще я убие като Майкъл Джаксън“, твърди вътрешният човек пред в. „Сън“.

 

По ирония на съдбата Мадона и покойният й съперник не само откриха славата по едно и също време, но и са родени в рамките на десетина дни през август 1958 г. Майкъл почина в далечната вече 2009 г.

Източник: Уикенд