Меган и Хари далеч не са онази голяма любов като от киното!

Приказка. Любов като на филм. Казабланка и още нещо... Всичко това мнозина виждат в брака на Меган Маркъл с принц Хари. Едва ли не сбъднатата Пепеляшка, макар актрисата да бе известна и преди брака си. Оказа се обаче, че де факто няма никаква приказка, поне не и от страна на самата Меган.

Близки до нея разбуниха духовете като потвърдиха думите на собствената й сестра от едно време. А именно, че Маркъл никога не е била отдадена и пленена истински от Хари, а той просто е сбъднал мечтата й да бъде "кралска особа". Това е било като идея фикс в главата на Маркъл още като е била малко момиченце в Щатите.

"Има и такива хора, не са само в сериалите. Загнездва им се някаква идея в главата и целият им живот се върти около нея, около осъществяването й. Не е сигурно, че психолог би помогнал, защото не може да се определи и като болест. Но Меган действително си бе навила на пръста да омотае някой с кралско потекло и го направи. Можеше и принцът на Монако да е, все едно", споделят източниците.

Дори днес, когато вече са семейство, Хари бил по-отдаденият и истинският в брака им. Разбира се, Меган се държала добре, защото за нищо на света нямало да позволи да разруши постигнатото, но се усещало, че чувствата й не са към него, а към двореца. "Очите издават, тона на гласа, всичко. У нея просто никога я е нямало онази любов, онова чувство", убедени са източниците.