Легендарната сръбска певица Лепа Брена хвърли всички в шок с новогодишния си тоалет по време на празничния концерт.

 

Тя заложила на рокля със златни гърди, което никак не се понравило на голяма част от почитателите й. Изборът й на тоалет станал причина за унищожителни критики по неин адрес. Изпълнителката обаче също не им останала длъжна и решила да им отговори подобаващо, отбелязвайки, че на фалшивите моралисти, които не са никак малко, провокацията й под формата на рокля им пречи и завършва с думите: „Какъв фалшив морал!“.

 

Югозвездата не пропуска да отбележи, че рисуваните златни гърди върху роклята й са се превърнали в проблем, докато в същото време партньори убиват жените си, изнасилват момичета, а и не се приемат правата на гейовете. Допълва също така, че живеем във военен век, отбелязва „Телеграф“.

 

Лепа Брена се пусна по гърди! Фенове я попиляха. Тя също не им остана длъжна СНИМКИ

Подчертава, че това е малкият й принос към всички онези, които я критикуват и припомня, че без жени нямаше да има човечество. Именно поради тази причина е посветила роклята си на самия символ на майките и жените по цял свят, Венера, която е древен символ на женската енергия, красотата и любовта. В заключение певицата припомня, че Жан Пол Готие е създал рокля в същия стил за Бионсе.

Източник: show.blitz.bg