Мина четвърт век, откакто екранният Титаник потъна и заля в сълзи киноманите като в същото време наля милиарди в джобовете на режисьора Джеймс Камерън.

 

Феновете обаче не спират да се питат дали е имало продължение на любовната драма между героите на Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо и в реалния живот. И до днес двамата са първи приятели, а британската актриса най-после повдигна завесата около естеството на отношенията им с холивудската звезда.

 

Леонардо ди Каприо се оказа жив зян в леглото

„Сексът с Лео е като чифт стари, удобни обувки. Не е нещо особено, но върши идеална работа, когато нямаш по-добър вариант. Правили сме го толкова много пъти, че вече съм им изгубила бройката“, разкри пред сп. „Варайъти“ Кейт.

 

След това бърза да уточни през смях, че говори единствено за гуш-муш пред камерите. „В „Титаник“ може да се каже, че той ми отне девствеността като актриса. Ди Каприо е изключителен професионалист. Следващият път, когато се озовахме заедно в леглото бе в „Пътят на промените“ 13 години по-късно. И всичко беше толкова естествено и органично, познавахме се вече толкова добре, че можехме да достигнем границата на приличието, без никакви проблеми“, продължава да откровеничи Уинслет.

 

Тук е моментът да отбележим, че именно „Пътят на промените“ е свързан с края на брака й с режисьора Сам Мендес и събуди редица слухове в публичното пространство.

Отношенията помежду им се влошиха по време на снимките на семейната драма, режисирана от самия Мендес. Нещастникът едва издържал да гледа съпругата си и ди Каприо да се търкалят заедно в леглото.

 

Леонардо ди Каприо се оказа жив зян в леглото - Снимка 2

Кейт обаче е убедена, че със съпруга й ги разделила постоянната заетост в киноиндустрията, а не сексът с Лео.

Двойката продължават да отглеждат в пълна хармония сина си, макар вече да не са заедно. Категорична е, че ако Мендес наистина я е ревнувал от ди Каприо в никакъв случай нямало да го покани във филма.

 

По темата дали влечението, което напоследък Лео ди Каприо демонстрира към все по-млади жени, които вкарва в леглото си, не граничи с педофилия, Кейт е категорична, че той рано или късно ще успее да открие любовта си и да се задоми. Тогава пък всички, които го критикуват днес ще плачат, че вече е семеен мъж. Дотогава има право да живее по начина, по който иска, категорична е тя и допълва, че той го заслужава.

Източник: Уикенд