Миналата седмица рокдинозаврите от „Аеросмит“ отмениха изненадващо концертите си в Лас Вегас. Като причина те посочиха здравословни проблеми на култовия им певец Стивън Тайлър.

 

Онлайн таблоидът TMZ обаче изкара наяве шокиращата истина за отменените концерти. Оказва се, че 74-годишният Стивън отново е залитнал към дрогата и е тотално под влиянието й. Миналата сряда е бил спасен на косъм от смъртта в хотелската му стая след прием на свръхдоза хероин.

 

Медиите отбелязват, че това е своеобразен световен рекорд предвид факта, че обикновено хората в пенсионна възраст не посягат към дрогата. Самият той бе чист от края на 80-те години. Миналата година обаче той отново започна да се друса, при това по много идиотски повод – след операция на стъпалото заради която така и не можа да се откачи от болкоуспокояващите и така отново се върна към хероина.

 

Член на бандата пожелал анонимност отбелязва, че сякаш отново са се върнали към младостта, но не в добрия смисъл. Стивън отново е друсан през цялото време, говори с мъртъвци и същества от други планети, забравил е всички песни на групата, а в нередки случаи дори не знае къде се намират.

 

Както сами се досещате за останалите членове на групата, случващото се е истинско мъчение. Предвид и факта, че той вече е дядо на четири внучета, а и възрастта му, гледката не е никак приятна. Допълнителна драма в ситуацията вкарва и факта, че заради напредналата му атеросклероза и лошото състояние на кръвоносните му съдове, му е все по-трудно да се инжектира.   

 

Цяло чудо е, че и този път певецът е прескочил трапа. Медиците, които са го спасили обаче са категорични, че фаталният изход чука на вратата. Те са на мнение, че тялото му, което е съсипано от петте десетилетия обикаляне по сцени, няма да издържи още дълго на наркотичната зависимост.

 

Нещо повече – според прогнозата на медиците той може да падне и да издъхне внезапно всеки момент предвид факта, че кръвоносната му система едва функционира, а сърцето му е твърде отслабнало. 

 

Преди време Тайлър призна, че преди да се откаже от наркотиците, е похарчил сума в размер на над 6 млн. долара за дрога. За никого не е тайна, че хероинът и кокаинът му костваха семейния живот и отношенията с децата му, в това число и с ослепителната актриса Лив Тайлър, с която така и не успя да установи истински бащински отношения.

Източник: Уикенд