Изключително тъжна новина долетя от САЩ. Матю Пери, когото цял свят познава като Чандлър от култовия комедиен сериал „Приятели“, вече не е измежду живите.

54-годишният актьор е бил намерен мъртъв в джакузито си в своя дом в Лос Анджелис. Причината за смъртта още не е установена, но се знае само, че не е насилствена.

В Америка вече се пишат предположения за смъртта на Пери. Основната версия, която се обсъжда, е, че е прекалил с наркотиците или алкохола.

Още като млад, когато беше на върха на славата, Матю залитна по обезболяващи. След дълга битка успя да ги спре, но след години се говореше, че е започнал да употребява твърди наркотици.

Освен това от 25 години насам актьорът имаше проблеми с алкохола. Всеизвестен факт е, че е идвал на снимките на „Приятели“ пиян, но понеже така е създавал много шеги извън сценария, продуцентите и режисьорите не са били толкова недоволни и той не е бил уволнен.

Преди няколко години Матю Пери призна, че не помни някои от сезоните на сериала, тъй като се е снимал пиян. Той обаче тогава разкри, че не иска да ги гледа, защото ще го върнат към мрачни за личния му живот времена.

Животът на Пери като цяло не беше от най-щастливите. Зависимостите, които имаше, му попречиха да създаде много сериозни връзки с жени. Така и не се ожени, нито се сдоби с дете. Остави в историята единствено образа на Чандлър Бинг, което обаче също не е малко.

Поклон пред паметта на един голям комик!

Източник: Crimesbg.com