Бритни Спиърс слиза от голяма сцена

Милиони фенове на Бритни Спиърс изпаднаха в ужас, научавайки за намерението на красивата певица да сложи край на своята велика поп кариера. Хубавицата вече не може да издържа на напрежението при подготовката и излизането на сцената. Въпреки своята все още доста млада възраст, Бритни вече не изпитва удоволствие да твори в музиката. Тя преживя няколко много тежки любовни романса, а като прибавим и проблемите и със здравето през последните години, може би оттеглянето на Спиърс не идва толкова изненадващо.

[caption id="attachment_303914" align="alignright" width="300"]Край с Бритни Спиърс Край с Бритни Спиърс[/caption]

Почитателите на певицата обаче са много тъжни. Те не спират да плачат във Фейсбук, където призовават Бритни да остане на сцената поне още малко. В документалния филм на Спиърс се казва, че пенсионирането и е съвсем близо, което може би значи сега, тъй като това излезе като информация преди известно време.

Бритни Спиърс остава в историята като най-младия изпълнител, чиято песен е оглавявала музикална класация. Хитът и Baby One More Time е най-продадената песен на тийнейджър в цялата музикална история. Тя излезе през 1999 г., когато Бритни беше едва 17-годишна.