Медиите на Острова гръмнаха, че се взривиха, а причината е последното фото на принц Уилям и неговата благоверна Кейт Мидълтън. Снимката е направена за поздрав към британците, по случай наближаващите най-светли празници, но това, което се случи след нея, сащиса всички.

На снимката Кейт и Уилям са заснети как вървят по пътеката на двореца, хванали за ръце трите си деца. Съпрузите са далеч един от друг, а малчуганите са по средата и наредени по възраст, от датата на раждането си. Разбира се, в това нямаше да има нищо странно или нередно, ако няколко експерти по човешко поведение и езика на тялото не бяха скочили и били тревога.

Кралството гърми: Последната СНИМКА на Уилям и Кейт Мидълтън издаде нещо СТРАШНО! (шокиращи подробности)

Притеснението им е искрено и показва огромен разрив и отчуждение между Уилям и Кейт, както и страшни проблеми в главата на принца. Доказателството за това е изкуствената и крайно насилена усмивка на Уилям, който не се смее, а се зъби на фотографите.

"Това показва насилие над самия себе си. На него не само не му е весело, но е в ужасен момент. Погледът му също - рее се някъде встрани, духом той изобщо не присъства на мястото, всичко е по задължение. Не искам да го казвам, но по всичко личи, че бракът на Кейт и принца е в дълбока криза", заключва единият от експертите.

Впрочем, за развод между двамата се заговори още преди месеци, когато стана ясно, че Уилям има доста забежки и дори любовна история.