Неочакваната поява на принца и принцесата на Уелс във видео, което е посветено на британските олимпийци, предизвика радост сред почитателите на кралското семейство. Те бяха впечатлени от щастливия вид на Уилям и Кейт, особено след като годината беше определена от техен приятел като „най-трудната в съвместния им живот“.

 

Въпреки това, както самата принцеса наскоро откровено заяви, тя все още не е „напълно извън опасност“. Нейната профилактична химиотерапия продължава през цялото лято и вероятно ще продължи и след това, като възстановяването й ще отнеме още не малко месеци.

 

Кейт ще продължи да работи и дори ще участва в публични прояви, когато е възможно. В бъдеще, дворецът Кенсингтън се надява да предостави насоки за това как може да изглежда връщането й към „по-редовна заетост“. Но, според източник от Бъкингамския дворец, е важно да се отбележи, че Кейт „все още не е достигнала този етап“.

На въпрос дали четвъртата публична поява на принцесата тази година (лично и във видео) се счита за връщане към кралските задължения, източникът категорично отговори: „Все още не сме стигнали до този момент. Когато се чухме с нея за последен път преди Trooping the Color, тя каза, че лечението й ще продължи до края на лятото, и това се случва в момента.

 

Бил е тежък период, наистина трудна година за цялото семейство. И както самата тя каза, все още не е излязла от трудната ситуация. Посоката е положителна, но няма да има значителна промяна в публичния й профил след неделя вечер, и никой не дава конкретна времева рамка за нейното трайно завръщане на светската сцена.“

 

Източник: blitz.bg