Вечното състезание между Анджелина Джоли и Дженифър Анистън отново е с победител...познахте! Анджелина Джоли не просто печели повече от Дженифър Анистън; тя печели най-много от всички холивудски актриси!

[caption id="attachment_309008" align="alignright" width="290"]Дженифър Анистън пак е изпреварена Дженифър Анистън припечелила само 20 милиона[/caption]

Съперничеството между Анджелина Джоли и Дженифър Анистън не е от вчера: кой не знае за драматичната раздяла на Дженифър Анистън с Брад Пит, за трудните опити на Дженифър Анистън да продължи живота си с друг човек – докато Брад Пит е плътно до Джоли. Може би Дженифър Анистън не се стреми към сравняване с Анджи по доходи и това е разбираемо – но има кой да направи това.

Анджелина Джоли е заработила през 2013-а цели 33 милиона долара и с този резултат е на десето място в общата класация на най-високо платените холивудски звезди по версията на британската компания Women's Media Center. Приходите на Дженифър Анистън са „само” 20 милиона, научи kliuki.bg.

[caption id="attachment_309009" align="alignleft" width="300"]И в киното, и в личния живот Дженифър Анистън е след Анджи И в киното, и в личния живот Дженифър Анистън е след Анджи[/caption]

Анджи изпреварва в класацията дори величина като Лиъм Нийсън, който е едно място след нея с 1.5 милиона долара по-малко. В десетката на смесения рейтинг Анджелина всъщност е единствената жена. Води Робърт Дауни-младши със 75 милиона, следван от Чанинг Тейтъм с 60 и Хю Джекмън с 55. Вижда се, че за Дженифър Анистън там няма място. В женската класация след „шампионката” Анджи се нареждат Дженифър Лоурънс с 26 милиона, Кристен Стюарт с 21.5 и едва четвърта е Дженифър Анистън с нейните 20.

Дженифър Анистън не може да се освободи от етикета на прецакана, след като Брад Пит я остави заради Анджелина Джоли. Анджи твърди, че киното е мъжки свят и да те сравняват по доходи с мъжете не е много ласкава оценка за една жена. Но със сигурност това не й е безразлично, твърдят от woman.ru. Личният живот на вечните съперници също е сравняван, както милионите им – и тук Джоли пак е първа. Докато печели пари и популярност, тя изглежда щастлива от връзката си с Брад и от дечурлигата, заради които дори се била научила да готви. Докато Дженифър Анистън чака поредното предложение за роля в романтична комедия. И размишлява струва ли си да се обвързва с мъж като Джъстин Теру и не е ли късно да ражда.

http://youtu.be/yhYiKOvVN2I