Кои са най-верните известни мъже сред знаменитостите, популярните актьори - верни на половинките си.

Според популярното френско издание "Фигаро", както и в "Лайфстайл" се подчертава, има редица случаи на много известни, богати, красиви и желани мъже, които обаче са отдадени истински само на своята официална избраница.

[caption id="attachment_332665" align="alignright" width="300" class=" "]Джен и Бен Афлек - щастливи заедно Джен и Бен Афлек - щастливи заедно[/caption]

Можем като начало да споменем само няколко от тях като Мат Дейман - женен за Лусиана, сервитьорка, която той определя като своята сродна душа и най-близък човек от години. Или пък Бен Афлек, който след раздялата с привлекателната певица Дженифър Лопес откри любовта в Дженифър Гарднър и тази хубавица му роди куп деца.

[caption id="attachment_332661" align="alignleft" width="300"]Кои са най-верните и известни мъже в света Кои са най-верните и известни мъже в света[/caption]

 Подобно на него, и красавецът Матю Макконахи се ожени за хубавата манекенка и модел Камила Алвес. Тя изостави кариерата си и му роди три деца, но пък той й отвърна с вярност и признателност. Патрик Демпси се ожени преди 16 г. за неизвестната фризьорка на име Джил Финк, от която има три деца и много дълги години вярност, припомня Клюки.бг.

[caption id="attachment_332662" align="alignright" width="235" class=" "]както знаем за Пит любовта е само Анджелина Джоли Както знаем за Брад Пит любовта е само Анджелина Джоли[/caption]

И още невероятният Хавиер Бардем се запознава с чаровната Пенелопе Крус и тя беше напълно пленена от чара му на снимачната площадка по време на "Вики, Кристина, Барселона". Пиърс Броснан и неговата жена - журналистката Кийли Шай, са официално обвързани пред закона от цели 15 години и имат две деца.

Колкото и да изглежда невероятно, любовта може да устои на всички изкушения и на всякакви обстоятелства, ако си с подходящия човек. За всички, които вярват в истинската любов - очевидно е, тя съществува. Нека накрая да не забравим и най-популярната двойка влюбени актьори през изминалите години - Анджелина Джоли и Брад Пит, който са все още верни един на друг в любовта. Това е много достойно за възхищение.