Китайската Мис Туризъм 2009 се омъжи за български музикант - пианистът Пламен Цветанов! Той е един от младите и много талантливи музиканти, които в последните години получи редица международни награди и голямо признание на таланта си!

Мънийнг Янг е красива китайка, от известно семейство, баща й е един от конструкторите на най-бързия влак в света, изминаващ 800 км. за 2 часа, а майка й е наследница на богат род. Мънийнг е единственото им дете, тя е получила солидно образование, свири на пиано също като любимия си мъж - от доста години, била е манекенка, тъй като е много красива жена, но за нея това не е най-добрият й период или постижение, с което се гордее, пишат и от Петел.бг.

[caption id="attachment_314834" align="alignright" width="225"]Китайска "Мис Туризъм" се омъжи за български музикант Китайска Мис Туризъм се омъжи за български музикант[/caption]

Въпреки че се влюбват от пръв поглед, любовта на двамата ни герои преминава през много изпитания, докато най-накрая приключва щастливо, не с една, а с цели две сватби - една в България, а другата в Китай.

Китайската Мис Туризъм е жител на София вече три години, свикнала е с доста от българските обичаи и навици, даже готви някои наши специалитети в кухнята, но съпругът й Пламен се е научил само на няколко думи на китайски език, разбра Клюки.бг.

[caption id="attachment_314836" align="alignleft" width="300"]Един българин намира любовта в Китай Един българин намира любовта в Китай[/caption]

Дано това българо-китайско семейство живее щастливо и продължава да се развива в личностен план. Пламен Цветанов е прекрасен български музикант, а съпругата му тепърва ще преоткрива себе си в нашата страна.