Тя е сладка, чаровна, обичана от милиони по целия свят. Тя е Кейти Холмс, бившата съпруга и майка на дъщерята на Том Круз, която в края на годината ще стане на 45 години. Кейти направи нещо, което малко звезди биха си позволили, а не смеем да мислим за родните чалгарки и кухи силиконови бръмчалки... Актрисата се пусна такава, каквато е - натурална и естествена, с откровено подчертани "дефекти".

На фотото Кейти Холмс е без грим, снимана е до кръста като акцентът е на разголения й бюст, който изглежда видимо зле, според обществените представи в света (нашенските няма и да ги коментираме - тук ако не е виме, зарежи го)...

Кейти Холмс: Да, спаружиха ми се и виснаха, и к'во?! (чалгарки биха се самоубили, преди да се покажат така - СНИМКИ)

Гърдите на Холмс са очевидно "спихнали" и увиснали, при това тя няма едър бюст и това да се дължи на тежината му. Но на актрисата не й дреме за "обвивката", както я нарича, а се вълнува от други неща.

"Да, спаружиха ми се и виснаха. И какво от това?! Други са нещата, които ме вълнуват и ме правят щастлива или нещастна. Знаете ли колко момичета страдат затова, че не са перфектни. Мили мои, размерът на бюста ви, луфтът между краката и формата на ханша ви не са от значение. Те не са неща, които определят бъдещото ви щастие и добър живот. Проумейте го", казва усмихнатата сладурана.

Но сме сигурни, че десетки родни кокошки са изкудкудякали ужасено от това. Завалийките...