Кейт Мидълтън живее в истински ад и това не е измислица на медиите. В последното се увериха лично поданиците на кралството преди дни, когато видяха своята принцеса. Кейт присъстваше на служба, посветена на падналите войници, служили за родината си.

Докато крал Чарлз и принц Уилям поднасяха цветя на мемориала, Кейт Мидълтън и Камила Паркър бяха на балкона на вътрешното Министерство. Какъв бе ужасът на хората да видят, че двете дами, чиято разлика в годините е 35 лета, изглеждат като наборки?!...

И не, не преувеличаваме. Уелската принцеса се появи толкова състарена в лицето, че мнозина с лекота й дадоха 65 години, докато реално тя е още едва на 41. За сравнение ще кажем, че Джей Ло е на 54, Шакира е на 46, над 50 е и Холи Бери и още, и много още звезди, които изглеждат като дъщери на Кейт в момента.

Видът на Кейт, която разполага с най-модерните и скъпи начини за поддържане на младостта, не е доказателство за нищо друго, освен за това, че живее в кошмар с Уилям. Отдавна се говори за забежките на принца, който навъртял няколко любовници и пет пари не давал за чувствата на жена си.

Уелската принцеса е на ръба, но търпи. Все още търпи, заради задълженията, които има като съпруга на Уилям. Но мнозина я съветват да избере себе си пред кралството, за да бъде щастлива.