Кайли Миноуг опря до издирване на мъж в нета!

Много неща сме чували, много сме виждали, но желана жена от ранга на Кайли Миноуг да си търси мъж по интернет, не бяхме. Но ето, че се оказа не тъпа шега, а самата истина, за която призна лично певицата в свое скорошно интервю. Кайли е световна звезда, по която примират милиони, но тя сподели, че е сама и се чувства самотна.

А идеята да си намери човека в мрежите й дошла спонтанно. Разбира се, Кайли си направила фалшиви профили и се записала в няколко социални мрежи, както и в няколко сайтове за точно такъв тип сериозни запознанства. И там обаче ударила на як камък.

"Мислех си, че щом скрия самоличността си, Той непременно ще се появи - мъжът за мен, имам предвид. Но не стана така. Да, в реалния живот често пъти са се интересували от мен, заради парите и славата ми, но видях и че не е лесно също да си обикновен човек, търсещ сродната си душа. Просто като че ли мъжете днес не са това, което бяха. Не попадам на чист, на истински човек, какъвто търся", разказва Кайли.

Знаем, че Миноуг никога не е била омъжена, а преди много години имаше романтична любов с Джейсън Донован, с когото направиха и емблематичния си хит "Специално за теб". Близките й се надяват най-сетне тази калпава "орисия" с мъжете да изчезне и тя заслужено да открие своя човек.