Брад Пит присъства на Международния филмов фестивал в Санта Барбара с приятелката си Инес де Рамон в четвъртък вечерта.

60-годишният актьор присъства на филмовия фестивал, за да помогне на своя приятел Брадли Купър да получи наградата за актьор на годината.

34-годишният Брад и 34-годишната Инес седяха един до друг на събитието, което се състоя в театър "Арлингтън", както се вижда в списание Hello!

Двойката седна зад Брадли и колежката му от "Маестрото" Кери Мълиган.

Според Hello! Инес е държала ръката си върху бедрото на Брад през по-голямата част от събитието, а двойката се е смеела и е разговаряла помежду си.

Източник разказва пред People: "Той изглеждаше в много добро настроение на сцената, когато връчи наградата на Брадли, и се подигра с приятеля си, като се пошегува, че е дошъл само заради безплатното пътуване до Санта Барбара.

Брад е облечен в кафяв панталон и риза с копчета, а Инес - в синя рокля с ролка.

Двамата се свързват за първи път през ноември 2022 г., след като са забелязани на концерт на Боно.Те се виждат два месеца след като Инес се разделя със съпруга си Пол Уесли след тригодишен брак.

Той я заведе на премиерата на филма си "Вавилон" през декември 2022 г., последваха празнуване на рождени дни, обща новогодишна нощ и пътуване до Париж. Освен това бяха заедно, за да отбележат 60-ия рожден ден на Брад през декември.

Забелязването му на фестивала обаче се случи само два дни, след като Брад беше обвинен в "изменчиво" поведение на снимачната площадка на филма си "Легенди за падението" от 1994 г. от режисьора на проекта - Ед Цвик.

Източник: dailymail.co.uk