Една от популярните личности в световен мащаб си отиде от този свят след страшна трагедия. Касапница в морето край Италия се оказа фатална за майка на две деца и съпруга.

Адриен Вон, която е световноизвестна издателка, стояща зад книги като поредицата на "Хари Потър", вече не е сред живите след страшна касапница край Апенините. Това е официално потвърдено от италианските медии.

Касапница в морето! Пиян и дрогиран капитан отне живота на известна личност (СНИМКИ+ВИДЕО)

45-годишната Вон е била със съпруга си и двете им деца в наета от тях моторна лодка, когато се е случила катастрофата. Лодката се е забила във ветроход с празнуващи сватбари.

ВИДЕО

Смъртта на издателката е станала по особено мъчителен начин. Тя е била скалпирана, а едната й ръка е била зверски откъсната. Касапницата е настанала заради витлата на лодката, които са нарязали издателката, след като е паднала във водата.

Всичко това е станало пред очите на децата й, които са останали невредими, но са в шок. Мъжът й е в болница със сериозни наранявания, но без опасност за живота.

Капитанът на моторната лодка, с която семейството се е движило, е дал положителна проба за алкохол и наркотици. Счита се, че именно той е предизвикал жестоката катастрофа.

ВИДЕО

Тъй като майка им е мъртва, а баща им в болница, децата са настанени в хотела, където са били преди инцидента край бреговете на италианския курорт Амалфи. Ще останат там до изписването на таткото.

Източник: Telegraph.bg, Crimesbg.com