Снимки на холивудската икона Ал Пачино хвърлиха в шок милионите му почитатели.

 

Всички те са в ступор от начина, по който изглежда и се чудят какво се е случило с легендата. Актьорът бе уловен от папараци след частно парти, провело се в тузарския "Бърд Стийт Клуб" в неделната вечер. Това, което хвърли всички в шок бе фактът, че лицето на легендарния актьор изглеждало като недоопечена македонска наденица.

 

Какво му е на Ал Пачино?

Скулите, носът и челото на Майкъл Корлеоне от хитовата лента „Кръстникът“ били с подозрителен ярко оранжев оттенък, който бил в пълен контраст с останалите части от тялото му. Това накара мнозина да го оприличат на ранната Донатела Версаче. По всяка вероятност Ал Пачино е прекалил с престоя си в солариума.

 

Специалисти обаче са на мнение, че този цвят на лицето му е в резултат на микродермабразия – козметична процедура за цялостно почистване на лицето от примеси, себум и грим. При тази процедура диамантени глави премахват мъртвата кожа. Обикновено в края на лечението кожата се третира с хидратираща маска.

 

Не липсват и духовити коментари от рода на този, че актьорът се е напил и е припаднал с лицето напред в чиния с доматен сос.

На този етап не е известно холивудската легенда да страда от кожни проблеми или да си е правил пластични операции.

 

Намериха се и критици, които посочиха, че би трябвало да задели и някой долар за прическата си, вместо да се появява с киче като на селски Бийтълс.

Източник: lupa.bg