Годината на Златорогия Бик: каква ще бъде 2022 според славянския календар, Златорогия Бик, ще диктува свои собствени правила и зорко ще следва всеки един от нас.

В славянския хороскоп има цели 16 животни, а петнадесетото от тях е Златорогият Бик. Неговото управление ще бъде различно от предишната година на Петела, по-замислено и бавно, но решително и отговорно. Експертите препоръчват да разберете предварително как искате да прекарате годината, за да привлечете просперитет и успех в живота.
През 2022 г. финансите ще имато голямо значение, но трябва да харчите разумно. Ще бъде трудно за тези, които са свикнали да пилеят пари, а Бикът няма да донесе късмет на онези, които са свикнали да хвърлят прах в очите си, да се обграждат със скъпи предмети и да живеят над възможностите си. Приоритет ще бъде активната работа върху собственото благополучие, развитието на бизнеса и способността за правилно разпределение на бюджета. Успехът ще се усмихне и на тези, които инвестират пари за уреждане на семейното гнездо: закупуване на недвижими имоти, строителство и придобиване на парцели.
Цитат по www.edna.bg