Най-провокативната млада певица на днешното време – Майли Сайръс, навърши 21 години и вече ще може да си прави каквото й скимне на сцената: да се разголва, да пуши, да ходи после на шумни купони. Метаморфозите на благопристойното момиченце Хана Монтана до днешната хулиганка наистина станаха със зашеметяваща скорост!

[caption id="attachment_300982" align="alignright" width="199"]cirus Майли Сайръс - преди да порасне[/caption]

Истинското име на Майли всъщност е Дестини Хоуп Сайръс. Сценичната й кариера е била програмирана от пелените: родена е в Нашвил и е дъщеря на успешния кънтри музикант Били Сайръс. Таткото мъкнел мъничето със себе си, щом започнало да ходи самостоятелно. На 9 години Майли се снимала в първия си филм, където тананикала измислени от нея песнички.

Веднага след това момичето на татко било наето като...слугинче: помагало в чистетено на тузарски къщи, собственост на босовете в кънтри музиката. Идеята на Били била дъщеря му да се научи на труд, описват от woman.ru. Майли твърди, че работата й харесвала: научила се да мие тоалетни и сега също би могла да го прави професионално.

[caption id="attachment_300983" align="alignleft" width="199"]mily Майли е на сцената почти от пелени[/caption]

Междувременно момичето завършило актьорски курсове и вече си имало амплоа: сладка, кротка бухтичка с приятно гласче. Веднъж Били Сайръс научил, че Disney ще снима сериал за двойния живот на една тийнейджърка: едновременно обикновена ученичка и световна поп-звезда. На кастинга я отхвърлили, защото им се сторила твърде млада за ролята. Майли се заинатила и започнала да преследва продуцентите. Явила се още два пъти, преди да я одобрят.

Пилотният епизод на поредицата за Хана Монтана бил гледан от пет милиона тийнийджъри и счупил всички подобни рекорди. Сега Майли е звезда с кариера, в това няма никакво съмнение. От три години тя дава на света да разбере, че вече е по-голяма от малката Хана и ще прави наистина каквото й скимне. Малките звезди бързо порастват и искат да живеят живота на големите: тя беше на път да спретне и сватба! Таблоидите внимателно следят всяка нейна стъпка, кефят се на скандалите – а тя вече не обещава, че повече няма да прави така. Коментаторите описват как е отрязала прекрасната си коса, как излиза да пее все по-оскъдно облечена и на всякакви светски сбирки ходи с изплезен език.

На човек му се струва, че новият образ на Майли Сайръс е толкова завършен – повече няма накъде. Но дали е така наистина?

hanahana4