Оказва се, че Бритни далеч не е единствената във фамилията си с психически срив – по-малката й сестра също й сериозни психически проблеми и е доста лабилна. Макар да е диагностицирана с биполярно разстройство, не си приема редовно предписаните й медикаменти.

 

Джейми Лин Спиърс не е известна като по-голямата си сестра Бритни, а и така и не получава така мечтаната от нея кариера на актриса. Към днешна дата редовно се появява по предавания, където публиката установява, че и тя като сестра си „не е много в час“.

 

Всеизвестен е фактът, че в семейството на Спиърс царуват доста сложни отношения. От дълги години роднините се карат помежду си и няма никакви изгледи тази вражда някога да спре. Бащата на Бритни смята, че тя отново трябва да бъде поставена под негово настойничество заради неадекватното й поведение по време на развода. Сестра й пък настоява той да й позволи сама да управлява живота си. И макар Джейми Лин да твърди, че е на страната на Бритни, в нередки случаи поведението й показва точно обратното.

И сестрата на Бритни изкука

Наскоро 32-годишната Джейми стана участник в новия сезон на риалити шоу за оцеляване „Аз съм знаменитост, измъкни ме оттук!“, в което звездите живеят в джунглата и се опитват да оцелеят в дивите условия. За победа в състезанието пък получават възможност да се насладят на благата, които предоставя цивилизацията.

 

По време на едно от интервютата, Джейми бе попитана за отношението към музиката в семейството й, на което тя отговори: „Майка ми винаги свиреше на пиано“. Репликата й възмути феновете на Бритни, тъй като сестра й дори не си направи труда да я спомене, а и да не пропускаме факта, че все пак звездата е смятана за една от основните поп певици през последните 25 години въпреки, че не се е появявала на сцената от доста време.

 

Освен това зрителите на риалитито недоволстват, че във всеки епизод Джейми Лин не прави нищо друго, освен да плаче за това, че й липсвали децата и обичайните условия на живот. В последно време тя се появява пред камерите все по-често подута от плач, а в един от епизодите дори направи опит да се самонарани, но бе спасена от екипа на предаването.

 

И макар родителите й да вярвали, че от нея ще стане невероятна актриса, през 2008 г. всичко се променя внезапно. Едва 16-годишна Джейми забременява и решава да задържи детето. По-късно разкрива, че родителите й я убеждавали да направи аборт, но тя била непреклонна. Към днешна дата със съпруга й Джейми Уотсън имат три дъщери. И тя като сестра си е доста ексцентрична и често изпада в депресивни състояния. Неотдавна тя призна лично, че е диагностицирана с биполярно разстройство и трябва да приема лекарства, но понякога ги пропуска.

Източник: Уикенд