Актьорът Дейвид Карузо, който нашумя с ролята си на Хорейшо, чукна 67 години. Прави впечатление, че е неузнаваем на най-новите папарашки снимки – с няколко излишни килограма и дълга прошарена коса. Той бе забелязан да се качва в автомобила си. Едва ли някой би могъл да предположи, че възрастта ще му донесе толкоз много промени.

 

През последните години личният му живот и любовният му статус са обвити в пълна мистерия. До неотдавна именно той пълнеше медийните колонки с бурните си любовни романи. Американските таблоиди отбелязват, че към момента няма жена до себе си, въпреки че известно време се е срещал с келнерка.

 

Хорейшо пусна дълга коса (ФОТО)

Екранният Хорейшо е с три провалени брака зад гърба си. за първи път застава пред олтара през далечната 1979 г., когато се жени за Чери Моунс, и са заедно до 1983 г. Скоро след развода сключва брак с Рейчъл Тикотин, от която е дъщеря му Грета. Двамата обаче се развеждат през 1987 г. Третият му брак е от 1996 г., когато се жени за стюардесата Маргарет Бъкли, която е далеч от света на шоубизнеса и той многократно подчертава, че е много щастлив от този факт. Този му брак обаче също не издържа дълго.

 

Следващата си любов – Лиза Маркес, Дейвид среща на снимачната площадка на „От местопрестъплението: Маями“. От връзката им се раждат две деца, но изглежда актьорът няма късмет в любовта предвид факта, че накрая се озова в съда. Лиза го съди за причинена душевна болка и изневяра.

 

Към края на снимките на сериала, според някои от колегите му, Хорейшо се дръжи твърде разглезено и работата с него се превръща в истински ад.

Източник: Уикенд