Семейството на Кейт Мидълтън се подготвя да отвърне на нападенията от принц Хари и Меган Маркъл с издаването на нова книга.

Гари Голдсмит, който е брат на майката на Уелската принцеса Карол Мидълтън, планира да се включи в сблъсъка като отговор на обвиненията, отправени от херцозите на Съсекс.

Хари и Меган треперят, чичото на Кейт Мидълтън ще ги съсипе с този ход

В своята книга, чичото на Катрин ще сподели "лични детайли за семейството" и ще "разкаже цялата история", почти година след излизането на „разбунилите духовете“ мемоари на принц Хари с наименованието "Spare".

Сигурно е, че Хари и Меган няма да посрещнат издаването на плануваната книга с отворени обятия и се тревожат за това, което тя може да разкрие.

Хари и Меган треперят, чичото на Кейт Мидълтън ще ги съсипе с този ход - Снимка 2

Голдсмит обяви намерението си да напише книга за първи път през 2013 година. Първоначално той заяви, че няма да разкрива информация, която може да постави в неловко положение неговата 41-годишна племенница или съпруга й принц Уилям. Все пак, изглежда, че сега е решил да промени своето становище и да поеме в обратна посока.

"В последно време Гари стана доста активен в медиите и мнението му беше прието положително от не малко хора, и най-вече критиката му към Хари и Меган".

Хари и Меган треперят, чичото на Кейт Мидълтън ще ги съсипе с този ход - Снимка 3

Според информацията към момента, Голдсмит ще предостави възможност на Карол и Кейт да прегледат книгата преди да я изпрати на издателя си, за да се увери, че няма твърде шокиращи детайли.

"Гари все още поддържа близки отношения и с Карол, и с Кейт. Той желае да се увери, че няма да постави в твърде неловко положение Мидълтън".

Източник: blitz.bg