23-годишната Шейнис Паласиос от Никарагуа бе призната за най-красиво момиче в световен мащаб на състоялия се наскоро финал на конкурса „Мис Вселена“.

 

Тя усърдно пази в тайна личния си живот и поради тази причина малка част от биографията й е известна за широката общественост.

Пухкавият й приятел Хани Хавиер Фалкън бе човекът, който застана близо до нея на финала на състезанието и я поздрави пръв за победата. В една от публикациите си в социалните мрежи, той дори я нарече „душата ми“ и „най-забележителната жена на планетата“. Понякога той пише за Шейнис като за другата му половинка, което дава още повече поводи за клюки.

 

Г*й шишко спряган за гадже на Мис Вселена

Г*й шишко спряган за гадже на Мис Вселена - Снимка 2

Оказва се, че двамата се познават от доста дълго време и са учили в един университет. Запознати издават, че между миската и дебеланкото няма интимни отношения, а те просто са най-добри приятели. В социалните медии пък отбелязват, че отдалеч си личи, че пухкавелкото е гей и не е възможно някой изобщо да си помисли, че би могъл да е гадже на най-красивата жена в световен мащаб.

Източник: Уикенд