Семейството на Уитни Хюстън се канеше да се прости с нещастната й дъщеря, но тя се подобри изневиделица

Щерката на Уитни Хюстън все пак се доказа като по-силна от майка си!

Безобразно талантливата певица не оцеля на стреса от работата и нещастния си брак и приключи безславно живота си във вана – жертва на опиатите. Боби Кристина Браун обаче изненада всички!

Според слуховете бившият съпруг на дивата отстъпил пред настояването на семейството да спре мъките й. Боби Браун, който се провали като съпруг, все пак се доказа като баща. Настояваше да дадат възможност на Господ да помогне на детето му, което май ще се окаже жертва на доведения му син. В крайна сметка фамилията реши да спре животоподдържащите системи на момичето в деня, когато се навършават три години от нелепата смърт на майка й.

Боби Кристина обаче изненада всички! Вместо пътник, тя се оказа боец, научи kliuki.bg. Уитни Хюстън не прибра Боби Кристина Леля й Леола Браун сподели ентусиазма на фамилията в интервю за Fox 5 TV. "Боби Кристина си отваря очите и дава обнадеждаващи сигнали за подобрение". Музикантската фамилия вместо за погребение, се стяга да помага в рехабилитацията на единственото дете на поп-иконата. Адвокатът на Боби Браун също опроверга твърденията, че ще изключват системите й. Семейството споделя, че им е било страшно трудно да я гледат в безпомощно състояние, но пък тя се подобрявала с часове. Давала признаци, че идването й в съзнание не е далеч.

Леола отказва да каже какво е мнението й за раните по лицето на племенницата й. Тя обаче е категорична: Партньорът й Ник Гордън нямал добро влияние върху сиротното момиче. Лелята дава да се разбере каква е истината за семейство Браун: "Надявам се скоро той да бъде обвиняем по случая с Криси".

Семейството е категорично, че момичето не е правило нещастен опит да се отърве от бремето си като майка си. Боби Кристина не била нещастница и обичала живота. Лелята е категорично, че дъщерята на Уитни Хюстън е жертва, а не самоубийца.