Британският таблоид Глоуб взриви мръсна бомба по адрес на крал Чарлз III, обвинявайки го в хомосексуалност.

 

Припомняме, че списанието придоби скандална известност покрай снимките на аутопсии на деца и версията, че Джордж Буш-младши е хероинов наркоман. Всичко това вбеси почитателите на монархията на Острова.

 

Изданието твърди, че новоизпеченият монарх е с нетрадиционна сексуална ориентация още от младежките си години, във връзка с което британските разузнавателни служби събирали досиетата за скандалните му набези, продължаващи вече 60 години.

 

Според твърдение на таблоида, крал Чарлз III имал забежки дори със свои съученици – приятели-благородници от училище, прислужници и благородници.

Според „Globe Magazine“ това е доказателство за слуховете, че Чарлз III избягвал интимните отношения с бившата си съпруга – лейди Ди като се оправдавал, че е гей.

 

Според жълтото издание мръсната тайна на Чарлз е напът да види бял свят, тъй като антироялисти искат от него да абдикира в полза на сина си принц Уилям. Таблоидът твърди, че това може да се случи съвсем скоро – на 6 май 2023 г. – официалната коронация на Чарлз.

 

Всъщност слуховете за сексуалната му ориентация не са никак нови. От десетилетия личният му живот бива подлаган на всевъзможни спекулации. Твърди се, че той е бил хващан с други мъже поне два пъти през годините.

 

През 90-те години бившият камериер на двореца Джордж Смит скандализира Обединеното кралство с твърдението, че е видял тогавашният престолонаследник в „неприлична сексуална поза“ с кралски прислужник.

Източник: Уикенд

Гей ли е наистина крал Чарлз III?

Гей ли е наистина крал Чарлз III? - Снимка 2