Младата актриса от изключително популярния в Англия сериал "Коронейшън стрийт" – Шарлът Джордан, разкри интересна информация. Тя сподели, че е имала лесбо афера с бившата членка на "Спайс Гърлс" Гери Халиуел, което е помогнало на кариерата й в шоубизнеса.

 

В наши дни е известна с това, че е жена на Крисчън Хорнър – баровецът от Формула 1. Певицата с рижава коса е била обвинявана и по-рано, че има предпочитания към еднополовите връзки.

 

Гери от „Спайс Гърлс“ прави лиз-близ с 15-годишна ученичка

Този път обаче нещата стават интересни, защото Шарлът била само на 15 години, когато се отдала на интимни еднополови отношения с Гери.

"Бях още тийнейджърка, когато моят агент ми организира прослушване. Мислех, че ще бъде за снимки за реклама, но се оказа, че Гери провежда кастинг, за да създаде нова група", разказва откровено Шарлът Джордан.

"Това трябва да е било около 2010 година. Бързо осъзнахме, че не ми предстои кариера в музиката, но с Гери се разбрахме много добре".

 

Според актрисата Халиуел, която тогава е на достолепните 38 имала спорадична гей връзка с нея в продължение на около година и половина, преди всяка да поеме по свой собствен път. Гери обаче не забравила момичето и му осигурила работа с най-добрите мениджъри в английския шоубизнес.

“Няма да крия, че дължа днешната си известност до голяма степен на нея“, твърди Джордан, която миналия месец отнесе наградата за най-добра драматична роля в сериал с дневно излъчване (разбирайте сапунена опера).

 

Шарлът не вижда нищо нередно в отношенията си с далеч по-възрастната певица и до днес още не е решила партньори от какъв пол предпочита.

„Вече съм на 28 и знам, че ми е време да създам семейство. Дали обаче то ще бъде с мъж или с друга жена, времето ще покаже. Важното в едни отношения е взаимното разбирателство, а не кой какво има в гащите си“, философства Джордан напълно в духа на „новите ценности”.

 

Самата Гери пък преди да се омъжи за Крисчън Хорнър преди 8 години, минаваше за истинска мъжемелачка. През леглото й минаха звезди като Фред Дърст, Ръсел Бранд и Джейми Морисън. Колежката й от „Спайс Гърлс“ Мел Би обаче твърди, че не отказвала и женски ласки и двете неведнъж са се отдавали на лесбосекс помежду си по време на турнета.

„Бяхме най-добри приятелки. Просто се случи. Не беше нещо особено. Просто стана. Дано Гери и мъжът й не ме мразят сега“, сподели преди 3 години чернокожата спайска.

Източник: Уикенд