Бриджит Макрон ще чукне 70, а има тяло на момиче!

Да, Бриджит Макрон е на 69 и ще чукне 70 лазарника, но в тялото е като ученичка. Разбира се, визираме пропорциите и килограмите й, тъй като поотпуснатата кожа и бръчките са нещо тотално неизбежно, дори и да си съпругата на френския държавен глава. Жената на Еманюел Макрон обаче никога не е имала проблеми с трупането на запаси от подкожни мазнини и най-сетне разкри коя е тайната.

Всъщност тайна няма, а се оказа, че Макронката просто не залага само на гена си. "Генът е ген и е определено най-важен. Но ако човек не му помага, в един момент и той може да го предаде. Стремя се най-вече да се храня подобаващо, с храни, които са балсам за организма ми", казва самата първа дама.

А за "магическа" съставка определя червения пипер или капсаицин, казано терминологично. Благодарение на него се горят повечето мазнини след хранене и не се позволява да се натрупват в запаси. Също така Бриджит поема големи количества и редовно спанак, авокадо, броколи, ябълки и полезните горски червени плодове.

Спортуването не е силата й, но не остава без движение. За възрастта й обаче тялото й е много пропорционално, което тя обяснява с разнообразие от леки почти аеробни упражнения, а не претоварване с тежести или клекове.