Всички, които се бяха притеснили за актрисата Дениз Чакър, че ще си умре стара мома, защото е на 41 години, а все още не е омъжена, могат да си отдъхнат.

 

Макар до неотдавна Ферхунде от „Листопад“ да твърдеше, че бракът е безсмислен, ще мине под венчило след броени дни – на 10 септември. Тя ще каже „Да“ на компютърния специалист и бизнесмен Билгехан Байкал, който е 75-ти набор.

 

Байкал е следвал на Острова и в Германия, има докторска степен по икономика на ЕС и е член на фондацията за изследване на социалната и политическата система в Турция. Освен това е част от ръководството на футболния клуб „Галатасарай“.

 

Ферхунде се омъжва на стари години

Дениз е родена през 1981 г. в Анкара и в края на гимназията се занимава с манекенство, след което бива приета в театрален ВУЗ като нашия ВИТИЗ. По време на следването си участва в няколко радиореклами.

 

След като се дипломира се премества да живее и работи в Истанбул. Първото й участие в сериал е през 2004-та в „Ако жената поиска“, само година по-късно се снима в сагата „Любов между двама“ . Малко преди да започне работа в „Листопад“, актрисата участва и в още един сериал, където влиза в кожата на барманката Фунда.

 

Макар никога да не се е омъжвала, Дениз има солиден опит на интимния фронт. В миналото тя бе сгодена за Октай Кайнарджа, а преди това въртеше любов със сексидола Ибрахим Челиккол. Колежката й Зухал Олджай, позната на българските зрители като Гюнюл – майката на Толга и Коркут в „Една любовна история“ и Дилек в „Ифет“, ще й бъде кума на сватбата.

Източник: Уикенд