На Жизел Бюндхен не й мигва окото от рискованите занимания, които предприема заедно с малките си деца. Не е ли прекалено?!

[caption id="attachment_306856" align="alignright" width="255"]На Жизел окото не й трепва от опасното трасе На Жизел окото не й трепва от опасното трасе[/caption]

33-годишната красавица-супермодел е щастлива майка на две прекрасни мъничета. Синът й Бенджамин е на четири години, а дъщеричката Вивиан само на една, припомнят от www.eg.ru. Горещата бразилка изобщо не смята този факт за причина да прекрати звездната си кариера. Напротив – скоро след второто си раждане тя се появи на подиума, прекрасна както винаги.

Жизел Бюндхен дори демонстрира многостранните си качества, като мъкнеше по участия в дефилета бебето си и го кърмеше в гримьорната, докато стилисти и маникюристи доизкусуряваха визията й за поредното дефиле. След като приключи с ангажиментите си в Маями и Ню Йорк, Жизел замина на кратка ваканция в Коста Рика. Естествено – заедно с децата си! Тази централноамериканска страна е емблематична с девствената си природа, припомня kliuki.bg. Жизел предпочете да я опознава, яхнала бързо АТВ. Повратливата четириколка обаче би могла да й изиграе лоша шега по черните пътища на страната-домакин! Наскоро медиите съобщиха за няколко инцидента с туристи, които пътували по същите места и със същите возила. Сред онези, които за радост са се разминали само с охлузвания и драскотини, са Ози Осбърн и Ели – жената на Боно от U2.

Стряскащото при Жизел Бюндхен е това, че в екстремното пътешествие тя била придружавана от дъщеричката си Вивиан: истинска буря от възмущение предизвика фотос, на който Бюндхен управлява АТВ-то си с една ръка, а с другата крепи бебока, увиснал на гърдите й в раничка-кунгуру. Слава богу, нещата очевидно са преминали гладко – но само си представете какво можеше да се случи! http://youtu.be/HbL6ZAAXdc8