Може ли да се разпознае бъдещето по едно детско лице? В детството всички са мили и сладки; понякога не толкова – но ето, в един прекрасен миг от грозното пате се “излюпва” .…ангел. Ангел за Victoria's Secret!

[caption id="attachment_307331" align="alignright" width="300"]Алесандра Амброзио е сред емблематичните имена на Victoria's Secret Алесандра Амброзио е сред емблематичните имена на Victoria's Secret[/caption]

Те са известни навсякъде. Неземни красавици по съблазнителното бельо на Victoria's Secret – няма представителка на нежната половина от човечеството, която да не мечтае за подобна визия. Дори не е за вярване, че тези високи, стройни богини със съвършени фигури някога са били ревливи бебета. Ревливи бебета, които са пълнили памперси и са докарвали до изтощение грижливите си родители, откровеничат от woman.ru. Дали не са долетели отнякъде с ангелските си криле – прекрасни и завършени, такива, каквито ги виждаме сега?

[caption id="attachment_307332" align="alignleft" width="300"]В очите на бъдещия ангел от Victoria's Secret - Адриана Лима, личат дяволски огънчета В очите на бъдещия ангел от Victoria's Secret - Адриана Лима, личат дяволски огънчета[/caption]

Пътят на ангелите от Victoria's Secret към подиума е всеки път различен, но очевидно всички красавици си приличат по едно: дадености на физиката, които рано или късно се забелязват Тяга към точно този тип занимания, професия, кариера. Казват – и работоспособност, защото един модел има зад гърба си не само триумфалната разходка пред публика, но и много невидим черен труд. Не е наша работа да мислим за това, съзерцавайки ангелите на Victoria's Secret, признаваме от kliuki.bg.

[caption id="attachment_307333" align="alignright" width="300"]Миранда Кер вече не е в отбора на Victoria's Secret Миранда Кер вече не е в отбора на Victoria's Secret[/caption]

Достатъчно е да ни внушат сладката илюзия, че ако имаме късмета да се сдобием с нещо от пленителните ефирни малки дрешки, и ние ще заприличаме на тях.

Децата, в които са били програмирани ангелските гени на Victoria's Secret, на снимките са си просто усмихнати мъници. У някои от тях вече личат бъдещите звезди, у други това се случва по-късно.

Алесандра Амброзио например е от щастливките на Victoria's Secret, които буквално от времето на млечните си зъбки знаят какво искат и имат качествата да го правят. Тя от дете позира професионално по бикини и очевидно за това не са й били нужни специални уроци.

Миранда Кер, която наскоро напусна отбора на Victoria's Secret, като че ли само е порасла, без да промени съществено излъчването на прекрасното си лице – твърде зряло и одухотворено за крехката й възраст.

И Адриана Лима има в очите си изкусителните, дяволски огънчета на момиче от Victoria's Secret. Макар и в нежна възраст, тя е достатъчно артистична и прелестна, за да я отмине човешки поглед с равнодушие.

Още за детските години на ангелите от Victoria's Secret – ТУК!

http://youtu.be/e_-MQCsBGeM