Екссъпругата на Благой Георгиев – Есмер Омерова се превръща бавно, но сигурно в лошата версия на холивудската звезда Анджелина Джоли.

 

Рускинята се превърна в поредната увлякла се по корекциите на лицето. Видно е, че е доста променена, но за съжаление далеч не може да се каже, че промяната е в добрия смисъл на думата. Последователи на бившата булка на Благо коментират злъчно, че е „Made in China“, както и че прилича на китайската Анджелина Джоли.

 

Татарката от години гони визията на холивудската звезда, но очевидно напоследък е направо обсебена от тази идея. Откакто бе зарязана от годеника си Макс Давидов, танцьорката съвсем се е вманиачила по подобренията, макар да няма нужда от тях.

 

Есмер на Благо Джизъса се превърна в китайската Анджелина Джоли

 Макар Есмер да е едва навършила 30 години, подобренията по нея са многобройни. Тя е с три пластики на носа, две операции на бюста, четири корекции на джуката, както и намеса по скулите и брадичката. Феновете й коментират, че със сигурност има и още корекции, за които Есмер не говори.

 

Прави впечатление, че е заличила всички снимки отпреди да легне под ножа, тъй като не харесвала начина, по който е изглеждала по рождение. Тя се хвана с треньора по бокс Макс малко след драмата с Благой Георгиев през 2018 г.

Припомняме, че Есмер и футболиста се разделиха след шумни скандали заради изневерите му. Той дори е със забрана да вижда сина си Елай.

 

Татарката побърза да налее още масло в огъня, публикувайки клипчета, на които се вижда как синът на футболиста нарича „татко“ новата й изгора. Мачото подари на танцьорката на танго диамантен годежен пръстен, но така и не успяха да стигнат до сватба.

 

Първите сигнали за настъпилия край на връзката им бе даден от Есмер, която изтри всичките им общи снимки от профила си. Припомняме, че направи същото и с Благой доста преди да обявят официално раздялата си. след официалния им развод, Омерова така и не проговори за връзката си с Джизъса.

 

Прави впечатление, че освен към корекциите, е силно пристрастена към гладуването и диетите. Пави всичко по силите си, за да се сдобие с анорексичното тяло на Анджелина Джоли и вече го е постигнала. Според мълвата си е докарала сериозно хранително разстройство и почти не слага залък в устата си. За това говори кльощавата й снага, от която е останал само силиконовият бюст.

Източник: Уикенд