Енрике Иглесиас се разграничи от Хулио Иглесиас!

Известният испански певец Енрике Иглесиас иска веднъж завинаги да спрат сравненията с баща му Хулио. Съпругът на Анна Курникова винаги се е дразнил от това, че го считат за такъв, какъвто е Хулио Иглесиас, който също е легенда в пеенето.

Енрике никога не е бил близък с баща си и причината е, че той никога не е одобрявал голямото му женкарство, заради което се проваля и връзката му с майка му. Ето защо изпълнителят на Tired Of Being Sorry не уважава особено мъжа, който го е създал.

„Искам да спрете вече да ме питате за баща ми. Той е съвсем различен от мен. Аз ценя жените, изгубих девствеността си чак на 20-годишна възраст“, откровеничи Иглесиас – младши пред испанско издание.

Хулио Иглесиас е един от най-големите женкари в световен мащаб. Преди няколко години той разкри пред медиите, че е правил секс с над 25 000 жени през последните 60 години. Неслучайно има цели 8 деца и се говори, че има още няколко непризнати.

Синът му е на другия полюс. Странно или не, той е имал само една сериозна връзка досега и тя е със съпругата му Анна Курникова, с която е от 20 години.