Елвира Георгиева пред фалит, по-точно бизнесът на съпруга й Николай Георгиев, който е известен пластичен хирург

Медикът стана много популярен след като негови пациентки станаха поне половината от поп-фолк певиците у нас, припомня Kliuki.bg. Те си направиха операция на гръдната област, устните, скулите и още много други пластични подобрения. Това бързо издигна доктора като много известен в медицинските среди, цените му скочиха доста и разбира се, покрай името му и известната му съпруга Елвира Георгиева, която също се е разкрасявала в клиниката на мъжа си, се прочу. Двойката стана известна и в публичното пространство с нестандартния си брак и покрай професията на Нилолай.

[caption id="attachment_315494" align="alignright" width="300"]Елвира Георгиева и съпругът й пред сериозни финансови затруднения Елвира Георгиева и съпругът й пред сериозни финансови затруднения[/caption]

Както се пише и във "Всеки ден", с времето се появиха много нови клиники, подобни на тази на доктор Николай Георгиев, с по-модерна техника и съвременно обслужване. Така злите езици заговориха, че клиентите на доктора се пренасочват към други места.

Така или иначе проблемите около практиката на доктор Георгиев не са съвсем от скоро. Имаше една пациентка, която искаше да го съди за неуспешна пластична интервенция. Освен това има и доста голямата конкуренция, понеже вече и обикновени жени често прибягват до такива корекции, не само звездите.

Това провокира недоброжелателите на Елвира Георгиева и съпруга й, известния лекар, да предвещават края на медицинската му кариера, но само времето ще покаже как ще реагира той.