Екшън звездата от 80-те и 90-те години на миналия век Долф Лундгрен, осакатя.

 

Миналия уикенд той бил изловен на вечеря с 25-годишната си годеница Ема Крокдал в Бевърли Хилс.

 

Почитателите му останали втрещени, тъй като огромният мъжага се придвижвал едва-едва и то с помощта на патерици. По лицето му пък била изписана много ясно болката, която изпитвал.

През последните години актьорът претърпя редица операции на крайниците, но очевидно проблемите му се задълбочават.

 

Самият той твърди, че се възстановява от контузия на глезена., предизвикана от изхабяване на хрущялите след петдесетгодишно усилено практикуване на джудо и карате.

Британският таблоид „Сън“ обаче отбелязва, че актьорът всъщност страда от тежко неврологично заболяване, засягащо способността му да ходи. Те дори посочват, че в скоро време звездата ще стигне до инвалидна количка.

 

Каквито и да са проблемите на Долф Лундгрен обаче, е повече от очевидно, че не пречат по никакъв начин на любовния му живот. Красивата Ема, която спокойно би могла да му бъде внучка, му помага старателно на всяка крачка.

 

Двамата се срещнаха във фитнес зала преди три години в Лос Анджелис. Връзката им стана публично достояние през януари 2020 г. сгодиха се още през лятото на същата година, напук на критиките, относно сериозната им възрастова разлика

Източник: Уикенд

Екшън звездата Долф Лундгрен осакатя

Екшън звездата Долф Лундгрен осакатя - Снимка 2