Една невероятна история, която може да разтърси всекиго!

Историята на едно момиче от Русия, което губи и двата си крака при пътен инцидент през 2008 година. На околовръстен път край Москва Настя Белковская звъни, за да предупреди у дома, че е закъсала на пътя и ще се забави. Когато движението на пътното платно намалява, младата жена излиза от колата си, за да постави сигнален триъгълник, че е аварирала на пътя. В това време обаче, автомобил връхлита върху нея със 120 км/час и я помина, инцидентът е много тежък. Настя изпада в кома, близо месец е на командно дишане, виновникът за трагедията е наказан, но за девойката кошмарът продължава.

[caption id="attachment_313024" align="alignright" width="222"]Една история за силата на човешката воля Една история за силата на човешката воля[/caption]

Налага се ампутация и на двата й крака, след което момичето се събжужда, за да разбере, че трябва да се научи отново да ходи, но този път ще се движи вече с протези. Шокът, ужасът, болката са неописуеми за момичето, което едва на 24 години остава инвалид по този жесток начин. За Настя и близките й борбата продължава, те започват дългата рехабилитация на пострадалата Настя първо в Германия. Когато пристигат в немската болница, историята на тази руска девойка бързо се разпространява и фотографът Дирк Гелбрет вижда материали за нея. Той е заинтригуван от чара на това момиче. Появява се при нея в болницата с предложение да я снима във фото сесия за популярно списание, пишат и в "iNEWS". И въпреки тежката случка, Настя успява да заснеме прекрасната си фотосесия и да покаже колко силна е волята й за живот. Красавицата винаги гледа с усмивка напред!