53-годишният актьор, който съвсем скоро ще пусне мемоара си „Приятели, любовници и много ужасни неща“ не крие, че все още не може да повярва как е успял да убеди Джулия Робъртс да излезе с него.

 

Покрай разкритията за пристрастеността си към наркотиците и как дебелото му черво се пръснало след кокаинов маратон и едва прескочил трапа след три дни, прекарани в кома, актьорът изважда на показ за пръв път интимния си живот, включващ холивудски звезди от ранга на Джулия Робъртс и Гуинет Полтроу.

 

Както сами се досещате най-интригуващи са спомените му за Хубавата жена, която го сваляла месеци наред, преди да изконсумират връзката си. запознали се чрез продуцентите на „Приятели“, които били поканили Робъртс за епизодична роля.

 

Тя приела, но при условие, че й предоставят телефонния номер на Матю Пери. Така тя му се обадила първа, уж на майтап, а в същото време открито флиртувала с него. Комуникирали помежду си чрез десетки факсове всеки ден. Случвало се е Пери да зареже посред нощ някое гадже в леглото, за да отиде до кабинета си и да провери дали няма факс от Джулия. И обикновено не оставал разочарован, защото тя му пишела доста интензивно.

 

Кулминацията в отношенията им настъпила в новогодишната нощ на 1996 г. Тогава Джулия изпратила на Пери недвусмислено съобщение, гласящо: „Изпращам ти самолет, ела да се любим“.

 

Три месеца, след като изконсумирали връзката си, Матю Пери зарязва Джулия Робъртс. Причина за това станала постоянната несигурност, която изпитвал от това, че е с жена, която е далеч над нивото му. Смятал, че не е достоен да бъде с Джулия, при все, че тя наистина го обожавала.

 

По отношение на партньорките му в „Приятели“, Пери за пръв път споделя, че свалял Дженифър Анистън, но без успех. Това се случило три години, преди да бъдат избрани да участват заедно в сериала.

Източник: Уикенд

Джулия Робъртс изпратила самолет на Матю Пери, за да правят любов

Джулия Робъртс изпратила самолет на Матю Пери, за да правят любов - Снимка 2