Джорджина на Роналдо потресе всички!

Истински шок предизвика Джорджина на Роналдо в мрежата само преди часове, когато постна адски провокативна (това дори е меко казано) снимка. На фотото Родригес се е ог@зила - буквално, пред самолета на Роналдо (разбирайте и него в буквален смисъл). Идеята е ясна - да привлече повече внимание и признаваме й, че успя.

Какъв по-добър рекламен трик от това да се пльоснеш в подобна с*кс поза, а Джорджи явно го умее. Целта на задачата обаче не е да привлече лични съобщения от извратеняци (каквито, басираме се, са я наводнили), а да продаде машината на мъжа си. Оказа се, че това е личният самолет на Кристиано Роналдо, който той е решил да продаде.

Джорджина не пояснява каква е цената на самолета, това ще се обсъжда в индивидуални разговори с клиенти, но пък направи обявата повече от запомняща се. Под снимката за секунди имаше стотици, а след минути и хиляди лайкове, както и от сочни по-сочни коментари.

Добрата вест е, че явно половинката на Кристиано все повече се съвзема след трагедията със загубата на едното си близначе, което не оцеля при раждането. Двамата изживяха заедно драмата, но заявиха, че ще гледат напред и ще бъдат силни заради другото бебе и останалите си наследници.