Ангъс Джоунс, известен повече като Джейк Харпър от култовия "Двама мъже и половина", реши да се откаже от бляскавата си кариера в киното, което изненада всички фенове

Милиони почитатели на киното буквално изпаднаха в шок след изказването на Ангъс Джоунс, в което той обяви своето оттегляне от света на шоубизнеса. Известният най-вече като Джейк Харпър актьор е изключително набожен и смята да започне ново начинание в своя живот, ставайки свещеник, пише Actualno.com.

Макар да е само на 20 години, Джоунс вече е избрал своя път и той не е този на киното. Даже преди време актьорът шокира феновете с друго свое изказване, свързано с грешните неща, които прави в "Двама мъже и половина" и как те били в разрез с християнството. Все пак после образът на Джейк продължи участието си, но явно не за много дълго.

[caption id="attachment_310520" align="alignright" width="300"]Джейк вече няма да се снима нито в "Двама мъже и половина", нито където и да било Джейк вече няма да се снима нито в "Двама мъже и половина", нито където и да било[/caption]

Ангъс Джоунс е в ролята на едно доста глуповато момче в "Двама мъже и половина", което не го интересува нищо, освен храната и жените. От тази гледна точка актьорът никак не е доволен от образа си, считайки го за изцяло грешен според християнството, разбра Kliuki.bg. Религиозен човек като Ангъс явно не може да понесе повече тази роля и затова се отказва от сериала. Той обаче ще се откаже не само от хитовата комедия, но и от киното като цяло, тъй като във филмите постоянно се нарушавали християнски ценности, счита младежът.

Джейк Харпър така или иначе вече се появява изключително рядко в "Двама мъже и половина" след освобождаването на великия Чарли Шийн, така че напускането на Джейк едва ли би се забелязало толкова много. Той обаче си остава като един от тримата най-основни герои на този комедиен сериал. Вярно е, че "Двама мъже и половина" направи Ангъс Джоунс милионер, но явно не го е направил щастлив. Затова сега той ще потърси своето призвание в църквата. Дано го намери!