Преди броени дни ослепителната Дженифър Анистън отбеляза 55-ия си рожден ден. Със сигурност обаче мнозина не биха й дали повече от 35 години. Тя отбеляза по доста интересен начин щастливия повод – с реклама за „Юбер“, в която се снима заедно с партньора си от приятели Дейвид Шуимър и прибра кръгло 1 млн. долара от клипчето с продължителност минута и 6 секунди. Несъмнено Дженифър е все още търсена за работа и обожавана от феновете си, но за съжаление личният й живот далеч не е толкоз успешен, колкото кариерата й.

 

Приятелка на актрисата споделя пред в. „Сън“, че звездата сама се е похвалила, че от близо 3 години е на сексуално въздържание. Тя дори се шегувала, че понякога си мисли, че половият й орган й е напълно излишен. Вече дори не ползвала вибратор, а камо ли се опипва сама. Дори имала усещане, че вагината й принадлежи на някого другиго.

Тя обаче твърдяла, че липсата на интимност не й е проблем, тъй като има съвсем други приоритети – съдружничка е в мегакомпания за фитнес оборудване „Пиволв“ и постоянно рекламира различни уреди и записва клипове с упражнения.

 

Мълвата носи, че това й занимание е добавило към и без това завидното й богатство цели 13 млн. долара само за миналата календарна година. По всяка вероятност постоянната физическа активност компенсира по някакъв начин тишината в спалнята.

 

При все, че Дженифър е с ореол на секссимвол, тя по-скоро е асексуална в личния си живот и именно това е една от причините за раздялата й с Брад Пит, твърди клюкарката на в. „Сън“. Тя посочва, че красавицата редовно режела мачото с оправдания, че е изморена и стресирана и му позволявала цуни-гуни не повече от веднъж седмично.

 

В този ред на мисли за никого не е чудно, че е предпочел Анджелина Джоли, която пък е пълната противоположност на Дженифър – истинска нимфоманка, обичаща да го прави навсякъде, дори в лимузината напът за връчването на „Оскар“-ите или пък в тоалетната на ресторанта.

 

С втория съпруг на Анистън – Джъстин Теру, положението било съвсем трагично. Двойката спели в различни спални в редките случаи, в които се озовавали под един покрив. За три години, бракът им бил консумиран едва няколко пъти.

 

Факт е, че екранни партньори на актрисата като Джейк Джиленхол и Джон Хам, многократно са се оплаквали от това колко трудно се заснемат сексуални сцени с нея. Според тях Дженифър е абсолютно дърво и не може да се отпусне дори за секунда в леглото. За сметка на това обича да разказва пикантни истории за сексуалния й живот, които са пълна измислица.

 

Така например тя твърди, че го е правила в самолет, което е чиста проба лъжа, тъй като дори не е сваляла чорапогащника си извън спалнята, подчертава приятелката на звездата.

Източник: Уикенд