Едва ли някой би чул името Джейси Чан, освен криминалните инспектори, ако наркодилърът не бе наследник на екшън звездата Джеки Чан. Неотдавна Джейси излежа присъда за разпространение и притежание на наркотици, но след пандиза го очаква пореден удар, при това изключително тежък. Оказва се, че синът на Джеки Чан няма да види и цент от богатството на баща си, оценявано на половин милиард долара.

 

42-годишният син на екшън звездата не само е наркозависим, а и давал терен за пласьори и им складирал стоката. Джеки не крие, че е крайно разочарован и тъжен заради сина си, още повече като се има предвид фактът, че е актьор и публична личност. След това признание, актьорът лиши публично сина си от наследство.

 

Припомняме, че Джейси получи 3 години лишаване от свобода, но след като сътрудничи на властите бе освободен след шест месеца.

Странното в случая обаче е, че покрай Джейси го отнесе и 25-годишната му сестра Ета Лам, която също ще бъде лишена от наследство от именития си баща.

 

Ето как аргументира решението си холивудският екшън герой: „Ако е кадърна и оправна, ще се справи сама. Ако не умее да изкарва пари, защо да харчи моите, като мога да ги дам на истински нуждаещи се?“.

Решението на Джеки Чан е да даде 80% от наследството си на благотворителен фонд.

Източник: Уикенд