Джъстин Бийбър арестуван! Това е новото при идолът за толкова тинейджърки

Младежът от канадски произход, който стана невероятно популярен из цял свят, Джъстин Бийбър бил арестуван на американско летище. Опитвал на пристигне в Лос Анджелис, но властите го задържали и му отказали влизане в САЩ. Това провокира огромна тълпа фенове на звездата да застане пред аерогарата и да иска освобождаването му от ареста. Хората носели плакати, с които скандирали за свободата на младока, по когото са лудо влюбени половината тинейджърки по света.

[caption id="attachment_313692" align="alignright" width="300"]Джъстин Бийбър арестуван при опит да влезе в САЩ Джъстин Бийбър арестуван при опит да влезе в САЩ[/caption]

Причината да бъде заподозрян от властите не е известна, но след като го пуснала от американската полиция, Джъстин Бийбър видимо весел поздрави феновете си и както се пише и в изданието Aktualno.com, не се е притеснил никак. Може би затова и Бийбър побърза да сподели в социалните мрежи, че чувства живота си прекрасен, все едно казва че не го интересува този арест, даже е нещо много забавно, при все че може да бъде депортиран от Американските щати.

[caption id="attachment_313694" align="alignleft" width="227"]Идолът на милиони младежи по целия свят и любимец на момичетата Идолът на милиони младежи по целия свят и любимец на момичетата Джъстин Бийбър[/caption]

Бийбър е много млад и страшно известен. Подобни леконравни умозаключения са ми присъщи. Но всъщност какви ли тревоги има младият Джъстин Бийбър, и с участия, и без такива в САЩ, той вече е стигнал може би своя връх за възможностите си, а феновете му са милиони. Ако го изпуснат в Щатите, навсякъде другаде биха го приели с удоволствие.