69-годишен мъж от Нидерландия остана без приятели и семейство, след като се ожени за 25-годишна филипинка, пише Daily Mail.

Джо Евърс се запознал с младата си съпруга при едно от пътуванията си във Филипините. Той зърнал за миг бъдещата си любима, а след това я намерил в социалните мрежи, защото имали общи приятели.

Известно време двамата си общували в мрежата, след което Рона го посетила в Нидерландия. Скоро след това те се оженили.

Това е втори брак за Джо. От първия си брак той има две деца.

Когато семейството и приятелите му разбирали за огромната разлика във възрастта им, те осъдили връзката им, а след сватбата прекъснали всякакви отношения с него.

"Аз съм разведен мъж с две деца вече, така че това беше голяма промяна, но това е моят живот и те избраха да не го приемат", казва Евърс.

Дядо се ожени за 25-г. филипинка и животът му се преобърна на 180 градуса СНИМКИ

Близките му продължават да вярват, че момичето е започнало да се среща с него само заради пари и европейска виза.

Мъжът обаче твърди, че връзката му с Рона е абсолютно искрена и основана на истински чувства, а не на изгода.

"Това е истинска любовна история, а не опит за получаване на пари или зелена карта. Това е истинска любов. Зная, че хората няма да повярват, но между нас има толкова много любов и разбирателство", категоричен е той.

Дядо се ожени за 25-г. филипинка и животът му се преобърна на 180 градуса СНИМКИ - Снимка 2

Сега двойката живее в родния град на Рона - Баколод, където голямата разлика във възрастта не се смята за нещо лошо.

"Възрастта е само число. Знам, че хората си мислят, че сме заедно за пари или виза, но Рона никога не ме е молила за пари, освен за да помага на хора в нужда.

Дядо се ожени за 25-г. филипинка и животът му се преобърна на 180 градуса СНИМКИ - Снимка 3

Не ни интересува какво говорят хората, това е нашият живот и ние сме щастливи. Разликата във възрастта не е проблем за нас. Рона се радва, че е с опитен, уравновесен партньор, който я обича такава, каквато е", казва Джо. 

Евърс смята, че всички негативни коментари, с които се сблъсква заради младата си съпруга, са от завист. Според него хората, които ги гледат осъдително и сочат с пръст, просто искат също да са толкова щастливи, но не могат. 

Дядо се ожени за 25-г. филипинка и животът му се преобърна на 180 градуса СНИМКИ - Снимка 4

"Всичко, което ни казват, идва от ревност, но ние сме щастливи. Това е по-добър живот за нея, но и по-добър за мен", категоричен е той. 

"Семейството ми подкрепяше много нашата връзка. Очевидно разликата във възрастта е много по-нормална във Филипините, така че те винаги са ни подкрепяли, независимо от всичко.

Не ме интересува какво говорят хората за нас, аз го обичам много. Ние сме добри хора, обичаме и се грижим за хората и просто искаме тази любов обратно", казва от своя страна Рона.

Източник: blitz.bg