Дрю Баримов има второ дете в рамките на две години. Красавицата бързо наваксва закъснение с раждането и създаването на семейство, което направи на близо четиридесет години!

Актрисата, известна от филми като "Извънземното" и "Целуни ме", Дрю Баримор е на 39 години, има едно момиченце на годинка и половина от съпруга си Уил Копелман. Детето е кръстено с името Олив, а преди дни се появи и второто им дете, пак дъщеря на име Франки Баримор Копелман, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_313670" align="aligncenter" width="300"]Дрю Баримор стана майка за втори път само за две години Дрю Баримор стана майка за втори път само за две години[/caption]

Това е сбъдната мечта за красивата холивудска звезда. Тя сподели след първото си раждане, че да стане майка за нея е най-голямото й постижение и е най-щастливото нещо в живота й.

[caption id="attachment_313672" align="aligncenter" width="300"]Баримор с първата си дъщеричка Олив Баримор във фотосесия с първата си дъщеричка Олив[/caption]

Звездата на киното имаше доста бурен живот като млада, множество зависимости и проблеми, но сега е щастлива жена и майка. Още съвсем малка тя става детето-чудо на киноиндустрията, но голямата слава се отрази зле на Дрю. Тя обаче успя да се справи с всичките си житейски препятствия.

[caption id="attachment_313671" align="aligncenter" width="300"]Дрю Баримор е звезда в киното от ранна детска авъзраст Дрю Баримор е звезда в киното от ранна детска авъзраст[/caption]

Както се пише и в родното издание "Всеки ден", след като се омъжи за 36-годишния красавец Копелман през 2012 година, Дрю Баримор реализира мечтата си и това личи, семейството е сплотено и много щастливо.