Откакто екшън звездата Долф Лундгрен обяви наскоро, че се бори с рак на белия дроб, бе заснет за пръв път от папараци.

 

Шведският мъжага шофирал сам луксозната си лимузина, облечен в удобен анцуг, съчетан с тъмни очила. Макар да се придвижвал бавно и внимателно, очевидци разкриват, че изглеждал твърде добре като за човек със смъртоносна диагноза.

 

Долф Лундгрен гасне

Преди броени дни звездата от „Универсален войник“ сподели, че туморът му е бил открит през 2015 г. и по онова време е бил с големината на лимон, последван от още няколко злокачествени образувания в бъбреците и черния дроб.

Началната терапия била успешна, но 5 години по-късно ракът се върнал с пълна сила.

 

Долф споделя, че според доктора му оставали още 2-3 години живот, но по гласа му познал, че това е най-оптимистичната прогноза. Дал си сметка, че по-скоро има на разположение едва няколко месеца. Това разкрива пред водещия Греъм Бесинджър.

 

За щастие екшън звездата променил лечението си с помощта на прочутата американска онколожка д-р Александра Дракаки и в момента туморите са се свили с около 30%.

Екшън звездата е категоричен, че ако умре – умре, това е положението.

От доста време не е забелязван в компанията на половинката си Ема Крокдал, за която се венча през миналата година.

 

Тя е само на 25 години. Двамата се запознали във фитнеса, преди да се обвържат трайно. Тя обаче прекарва повече време в Швеция, докато Долф е в Лос Анджелис, където продължава лечението си, както и снимките на поредната част от „Непобедимите“ със Силвестър Сталоун.

Убеден е, че ракът му е в резултат на злоупотребата със стероиди. На младини в продължение на десетилетие приемал огромни количества тестостерон и няма как тази му грешка да не се отрази върху тялото му. Съветът му към младежите е да не повтарят грешката му, тъй като това убива.

 

Той обаче удобно пропуска да спомене любовта си към пурите, които пуши от 14-годишен. Признава, че за тях го „отворил“ собственият му баща Карл Лундгрен – шведски икономист и дългогодишен висш правителствен чиновник. Актьорът дори участва в реклама на кубински папироси през 2019 г., след като вече бе диагностициран с онкологичното заболяване.

Източник: Уикенд